Peaauhinna – kokkamise koos kooli peakoka Kerliga – võitsid kolm silmapaistvat võistkonda:

- Paul Verner Vasar
- Oliver Kivi
- Raimond Sammal
- Lennart Linkov
Tublid oma tugeva meeskonnatöö ja pühendumisega! Valmistasid imekauni serveeringuga suvise marjase magustoidu. 


- Stella Randmaa
- Mirtel Valting
- Lisanna Lilleõis
- Mona-Ly Lilleõis
Väga hea meeskonnatöö ja suurepärane viilutamisoskus! Neil oli väga hästi maitsestatud ja kaunilt serveeritud magustoit. 


- Niklas Parra
- Alisa Härm
- Loviise Maar
- Lisandra Liivandi
Paistsid silma leidlikkuse ja nutikusega! Valmistasid väga hästi maitsestatud ja kenasti serveeritud troopilise puuviljasalati. 


SUVA – Mileena Halla, Liisbet Lige, Arlis Jasinski, Adeele Kiiver
MA EI TEA – Herman Nigu, Villem Liit, Riko Mathias Zarip, Riko Pihlamägi
SUPER HYPERCHARGE – Emma Pihlamägi, Susanna Liit, Madli Nigu, Paul Maiste
SIGMAD – Adeele Kibuspuu, Eliise Sinilaid, Lisell Meresmaa
4B – Georg Marten Tunger, Rasmus Kaasik, Sofia Rätsep, Lennart Vesingi
KANA-KANA-KANA-KANA – Erik Kriggulson, Evert Varblane, Johannes Kaups, Sten Martin Kalmus
KOOK – Karl-Kalev Laaneorg, Julius Ruben Vene, Miina Käär, Gustav Kagadze
HIIUMAA KOKKAJAD – Lisandra Liivandi, Loviise Maar, Alisa Härm, Niklas Parra
EMERALDID – Hanna-Liina Lilleõis, Marleen Tursk, Anete Sahtel, Kertu Oja
HULLUD ISASED – Eliis Korving, Heti Kaibald, Teresa Teras, Mall-Kristell Kattel



Samuti täname teisi žüriiliikmeid: Margit Kagadze, Anna-Liisa Kivistu ja Häli-Herta Haavapuu. 




Viimati muudetud 05.05.2025.